Bruxelles Rumenit Cu Unt De Arțar Din ' Alegerea Părților
Bruxelles rumenit cu unt de arțar din ' alegerea părți este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, varză de Bruxelles, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Persimmon, rodie și fistic cu vinaigretă cu miere de lămâie din ' alegerea părților, Unt rumenit și varză de Bruxelles cu lămâie, și Varză de Bruxelles și mere glazurate în unt și smântână rumenite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Ungeți 1 lingură de ulei de măsline pe o foaie de copt și transferați-o în cuptorul încins timp de 5 minute.
Între timp, într-un bol mare de amestecare, aruncați mugurii cu lingura rămasă de ulei de măsline și sarea și piperul.
Se toarnă mugurii pe foaia de copt fierbinte și se întinde într-un singur strat. (Faceți-vă timp pentru a plasa fiecare mugur tăiat cu fața în jos pentru varza deosebit de crocantă și rumenită.)
Prăjiți varza de Bruxelles timp de 15 până la 20 de minute, până când furculița este fragedă și se formează o crustă maro închis pe părțile expuse foii de copt.
În timp ce mugurii se prăjesc, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare, învârtindu-l pe măsură ce devine lichid. Urmăriți cu atenție untul pe măsură ce începe să spumeze. Dacă vă uitați atent la untul lichid pe măsură ce se gătește, puteți vedea că apar mici pete de maro (care sunt solidele din lapte care se rumenesc). Continuați să-l încălziți până când începe să miroasă a nucă și trece de la alb murdar la auriu până la maro deschis. Scoateți imediat de pe foc și amestecați siropul de arțar. Se amestecă rapid în timp ce amestecul sfârâie și stropește. Puneți deoparte în cratiță până când Bruxelles-ul termină de prăjit.
Scoateți Bruxelles-ul din cuptor și transferați-l într-un bol de servire.
Stropiți untul de arțar peste tot, aruncând pentru a acoperi uniform.
Alături:curcan prăjit cu crustă de slănină
Ruladă de muschi de porc umplute cu mere, pere și salvie
Pui gătit lent și Cippoline
Picior de miel umplut cu ierburi
Butternut Ricotta Lasagna