Bruxelles Rumenit Cu Unt De Arțar Din ' Alegerea Părților

Bruxelles Rumenit Cu Unt De Arțar Din ' Alegerea Părților
Bruxelles rumenit cu unt de arțar din ' alegerea părți este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, varză de Bruxelles, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Persimmon, rodie și fistic cu vinaigretă cu miere de lămâie din ' alegerea părților, Unt rumenit și varză de Bruxelles cu lămâie, și Varză de Bruxelles și mere glazurate în unt și smântână rumenite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți 1 lingură de ulei de măsline pe o foaie de copt și transferați-o în cuptorul încins timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, într-un bol mare de amestecare, aruncați mugurii cu lingura rămasă de ulei de măsline și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Se toarnă mugurii pe foaia de copt fierbinte și se întinde într-un singur strat. (Faceți-vă timp pentru a plasa fiecare mugur tăiat cu fața în jos pentru varza deosebit de crocantă și rumenită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Prăjiți varza de Bruxelles timp de 15 până la 20 de minute, până când furculița este fragedă și se formează o crustă maro închis pe părțile expuse foii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
În timp ce mugurii se prăjesc, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare, învârtindu-l pe măsură ce devine lichid. Urmăriți cu atenție untul pe măsură ce începe să spumeze. Dacă vă uitați atent la untul lichid pe măsură ce se gătește, puteți vedea că apar mici pete de maro (care sunt solidele din lapte care se rumenesc). Continuați să-l încălziți până când începe să miroasă a nucă și trece de la alb murdar la auriu până la maro deschis. Scoateți imediat de pe foc și amestecați siropul de arțar. Se amestecă rapid în timp ce amestecul sfârâie și stropește. Puneți deoparte în cratiță până când Bruxelles-ul termină de prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
VarzăVarză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Scoateți Bruxelles-ul din cuptor și transferați-l într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Stropiți untul de arțar peste tot, aruncând pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArțarUnt De Arțar
9
Serviți imediat.
10
Alături:curcan prăjit cu crustă de slănină
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Ruladă de muschi de porc umplute cu mere, pere și salvie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
12
Pui gătit lent și Cippoline
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
13
Picior de miel umplut cu ierburi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
14
Butternut Ricotta Lasagna
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista