Bruxelles Rumenit Cu Unt De Arțar Din ' Alegerea Părților
Bruxelles rumenit cu unt de arțar din ' alegerea părți este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, varză de Bruxelles, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Persimmon, rodie și fistic cu vinaigretă cu miere de lămâie din ' alegerea părților, Unt rumenit și varză de Bruxelles cu lămâie, și Varză de Bruxelles și mere glazurate în unt și smântână rumenite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți 1 lingură de ulei de măsline pe o foaie de copt și transferați-o în cuptorul încins timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, într-un bol mare de amestecare, aruncați mugurii cu lingura rămasă de ulei de măsline și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4
Se toarnă mugurii pe foaia de copt fierbinte și se întinde într-un singur strat. (Faceți-vă timp pentru a plasa fiecare mugur tăiat cu fața în jos pentru varza deosebit de crocantă și rumenită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Prăjiți varza de Bruxelles timp de 15 până la 20 de minute, până când furculița este fragedă și se formează o crustă maro închis pe părțile expuse foii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
În timp ce mugurii se prăjesc, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare, învârtindu-l pe măsură ce devine lichid. Urmăriți cu atenție untul pe măsură ce începe să spumeze. Dacă vă uitați atent la untul lichid pe măsură ce se gătește, puteți vedea că apar mici pete de maro (care sunt solidele din lapte care se rumenesc). Continuați să-l încălziți până când începe să miroasă a nucă și trece de la alb murdar la auriu până la maro deschis. Scoateți imediat de pe foc și amestecați siropul de arțar. Se amestecă rapid în timp ce amestecul sfârâie și stropește. Puneți deoparte în cratiță până când Bruxelles-ul termină de prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Varză
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Scoateți Bruxelles-ul din cuptor și transferați-l într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Stropiți untul de arțar peste tot, aruncând pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arțar
9
Serviți imediat.
10
Alături:curcan prăjit cu crustă de slănină
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Ruladă de muschi de porc umplute cu mere, pere și salvie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Crenguță Rozmarin
12
Pui gătit lent și Cippoline
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Fiert
13
Picior de miel umplut cu ierburi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Miel
14
Butternut Ricotta Lasagna
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt