Brustă curcubeu înăbușită cu vinetă caldă de Pancetta
Ciorba curcubeu înăbușită cu vinaigretă caldă de Pancetta este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bietă elvețiană, vinaigretă cu semințe de dovleac portocaliu, vinaigretă cu semințe de dovleac portocaliu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată Caldă De Brânză Curcubeu Cu Slănină Și Măr, Salată Caldă De Brânză Curcubeu Cu Slănină Și Măr, și Ingredientul Secret (afine): Bietă curcubeu înăbușită cu afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile de bietă și tăiați-le în bucăți de 1/4 inch. Spălați și uscați frunzele; tăiați în benzi de 1 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați tulpini, și saut 1 minut.
Adăugați frunze și sare, și saut 2 minute sau doar până când se usucă.
Se ia de pe foc și se aruncă ușor fie cu vinetă caldă de Pancetta, fie cu vinetă de semințe de dovleac portocaliu.