Rețeta Bruschettanului Sicilian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $1.41 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Bruschetta siciliană Tunan și fasole albă, Pui Sicilian, și Cannoli Sicilieni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați pâinea pe o foaie de copt și stropiți cu aproximativ 2 linguri. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți până la prăjit și maro auriu deschis, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se încălzește 2 linguri. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti vinetele, amestecand des, pana se inmoaie si incepand sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
În aceeași tigaie, gătiți usturoiul în restul de 2 linguri. ulei, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați țelină, ardei gras și măsline, amestecând pentru a combina și gătiți până se înmoaie, 5 până la 8 minute. Se amestecă 1/4 cană de apă, oțetul, pasta de roșii, stafidele și nucile de pin și se fierbe până se încălzește. Se amestecă vinetele rezervate, sarea și zahărul, apoi se amestecă în ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Ardei Gras
Nuci De Pin
Vinete
Stafide
Oțet
țelină
Măsline
Ierburi
Zahăr
Apă
Sare
8
Serviți caponata cu ricotta pe pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Pâine
9
Faceți înainte: răciți caponata până la 2 zile și păstrați toasturile etanșe până la 2 zile.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.