Bruschetta Siciliană

Bruschetta Siciliană
Rețeta Bruschettanului Sicilian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $1.41 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Bruschetta siciliană Tunan și fasole albă, Pui Sicilian, și Cannoli Sicilieni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pâinea pe o foaie de copt și stropiți cu aproximativ 2 linguri. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până la prăjit și maro auriu deschis, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se încălzește 2 linguri. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti vinetele, amestecand des, pana se inmoaie si incepand sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
În aceeași tigaie, gătiți usturoiul în restul de 2 linguri. ulei, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați țelină, ardei gras și măsline, amestecând pentru a combina și gătiți până se înmoaie, 5 până la 8 minute. Se amestecă 1/4 cană de apă, oțetul, pasta de roșii, stafidele și nucile de pin și se fierbe până se încălzește. Se amestecă vinetele rezervate, sarea și zahărul, apoi se amestecă în ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ardei GrasArdei Gras
Nuci De PinNuci De Pin
VineteVinete
StafideStafide
OțetOțet
țelinățelină
MăslineMăsline
IerburiIerburi
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
8
Serviți caponata cu ricotta pe pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PâinePâine
9
Faceți înainte: răciți caponata până la 2 zile și păstrați toasturile etanșe până la 2 zile.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista