Bruschetta Pui Coace
Bruschetta pui coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 378 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Dacă aveți conserve de roșii, brânză mozzarella, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Bruschetta Pui Coace, Bruschetta Pui Coace, și Folie-Pack Bruschetta Pui Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Pulverizați un vas de copt din sticlă de 9x13 inci cu spray de gătit.
Aruncați puiul cubat cu sarea într-un castron mare.
Așezați puiul într-un strat în fundul vasului de copt. Se amestecă împreună roșiile, apa, usturoiul și amestecul de umplutură într-un castron mare; deoparte pentru a se înmuia.
Presărați brânza deasupra puiului, apoi presărați cu condimentul Italian.
Întindeți amestecul de umplutură înmuiat deasupra.
Coaceți descoperit până când cuburile de pui au devenit albe și nu mai sunt roz în centru, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
![Tenuta di Arceno strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione]()
Tenuta di Arceno strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 a fost vintage - ul cald perfect-nu prea cald, corect. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe gust, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine mereu evazive. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.