Bruschetta Pui Coace

Bruschetta Pui Coace
Reteta Bruschetta Chicken Bake ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 37 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella cu lapte, piept de pui, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bruschetta Pui Coace, Folie-Pack Bruschetta Pui Coace, și Pui Bruschetta.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă roșiile, amestecul de umplutură, apa și usturoiul doar până când amestecul de umplutură este umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
TomateTomate
UsturoiUsturoi
ApăApă
3
Puneți puiul în 3-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; se presară cu busuioc și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
4
Se acoperă cu amestec de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
5
Coaceți 30 min. sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Revista