Pizza Bruschetta ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,55 USD pe porție. Acest fel principal are 502 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână mozzarella în greutate, usturoi, brânză fontina și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma drojdia activă, puteți urma acest fel principal cu Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cu Cardamom Portocaliu ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta Pizza, Pizza Bruschetta La Grătar, și Pizza Cu Bruschetă Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face toppingul de pizza: într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și amestecați, prăjind ușor aproximativ un minut, îndepărtându-l înainte ca usturoiul să se rumenească prea mult (poate fi auriu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se toarnă într-un bol de amestecare și se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Adăugați roșii, balsamic, busuioc și sare și piper în castron. Aruncați pentru a combina, apoi gustați și adăugați mai mult busuioc dacă este necesar și mai multă sare dacă este necesar (totuși, nu exagerați!) Acoperiți și refrigerați timp de o oră sau două dacă aveți timp.Preîncălziți cuptorul la 500 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Întindeți aluatul de pizza cât de subțire va merge și transferați-l pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Stropiți puțin ulei de măsline pe aluat și ungeți-l cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Se presară sare și piper, apoi se întinde pesto pe toată suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Amestecați brânzeturile împreună și presărați-le peste tot.
9
Coaceți pizza timp de 12-15 minute, până când crusta este aurie și toppingul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Scoateți din cuptor și lingura pe salata de roșii-busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Tăiați în pătrate și serviți!
12
Presărați drojdia peste 3/4 căni de apă caldă (nu călduță).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
13
Să stea pentru câteva minutes.In un mixer, combinați făina și sarea. Cu mixerul care funcționează la viteză mică (cu atașament cu palete), stropiți în ulei de măsline până când se combină cu făină. Apoi, se toarnă amestecul de drojdie / apă și se amestecă până se combină, iar aluatul se reunește într-o masă lipicioasă.Înveliți un bol de amestecare separat cu un strop ușor de ulei de măsline și formați aluatul într-o bilă. Aruncați pentru a acoperi aluatul în ulei de măsline, apoi acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 1 până la 2 ore sau păstrați-l la frigider până când aveți nevoie de el.Notă: cel mai bine este să faceți aluatul cu cel puțin 24 de ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)