Bruschetta ' n piept de pui umplut cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bruschetta 'n piept de pui umplut cu brânză. O porție conține 271 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii conservate, sos de ardei prăjit, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bruschetta ' n brânză umplute-piept de pui, Piept De Pui Umplut Cu Șuncă Și Brânză, și Piept de pui umplut cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați roșiile, 1/2 cană de brânză și busuioc într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de umplutură; se amestecă până se umezește.
Așezați 2 piept de pui într-o pungă de plastic resigilabilă cu greutate la congelator. Pui de pui la 1/4-inch grosime.
Scoateți puiul din pungă; așezați, părțile superioare în jos, pe suprafața de lucru. Repetați cu pieptul de pui rămas. Lingura umplutura amestec peste pui.
Rulați pieptul de pui în sus, începând de la un capăt scurt al fiecăruia.
Așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13x9 inci; stropiți cu pansament.
Coaceți 40 min. sau până când puiul este gata (165F). Se acoperă cu brânza rămasă; coaceți 5 min. sau până se topește.