Bruschetta Mai Mare, Mai Bună
Mai mare, mai bine Bruschettan este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. O porție conține 349 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, file de cod, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pui Cu Unt Mai Mare Și Mai Bun, BLT Bruschetta, și Bruschettan într-un borcan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Se adaugă usturoiul tocat și se amestecă pentru a se amesteca. Condimentează amestecul de roșii după gust cu sare și piper.
Aranjați peștele pe o foaie de copt cu margini.
Periați ambele părți cu 2 linguri de ulei; se presară sare și piper. Prăjiți până când este doar opac în centru, aproximativ 8 minute. Între timp, încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de roșii. Gatiti pana cand rosiile se inmoaie si sosul se ingroasa, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute; se condimentează cu sare și piper.
Pâine prăjită; frecați o parte cu usturoi tăiat în jumătate. Se acoperă cu sos de roșii, frunze de busuioc, pește și mai mult sos.