Bruschetta la grătar cu Ricotta și Edamame
Rețeta Bruschetta la grătar cu Ricottan și Edamame ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 392 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de măsline, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bruschetta Caponata de vinete la gratar cu salata de Ricotta, Paste cu Ricottan și Edamame, și Bruschetta de Pean și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu.
Așezați edamame într-o strecurătoare și clătiți sub apă fierbinte de la robinet pentru a dezgheța.
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Grătar cu ulei, așezați pâinea pe grătare și gătiți până se prăjește ușor pe ambele părți, rotind o dată, aproximativ 1 minut în total.
Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine cu ulei de măsline și frecați cu usturoi.
Întindeți ricotta pe părțile frecate cu usturoi; deasupra cu edamame.
Presărați menta peste bruschetta, condimentați ușor cu sare și serviți imediat.