Bruschetta La Grătar
Reteta Bruschettan la gratar este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 75 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 363 calorii. Un amestec de baghetă, ulei vegetal, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Bruschetta la grătar cu ardei roșii și galbeni la grătar, Gorgonzolan și ulei de busuioc, Bruschetta De Smochine La Grătar, și Bruschetta De Sparanghel La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați uleiul, busuiocul și usturoiul.
Periați sau stropiți amestecul de ulei pe părțile tăiate ale pâinii.
Periați cu grijă grătarul cu ulei vegetal.
Puneți pâinea pe grătar la foc mediu. Gatiti descoperit 4-6 minute, intorcand o data, pana se rumenesc. Se acoperă cu roșii.