Bruschetta Dulce De Fructe De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Bruschettan cu fructe dulci de vară. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, prune, piersici și/sau nectarine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Bruschetta Dulce De Fructe De Vară, Păstrarea desertului de vară dulce și simplu cu Bruschetta Dolce, și Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară.
Instrucțiuni
Așezați feliile de baghetă într-un singur strat pe o foaie mare de copt. Se amestecă împreună untul, 4 linguri de zahăr brun și scorțișoară și se întinde pe o parte a fiecărei felii de baghetă. Se fierbe timp de 1 până la 2 minute sau până când bubbly și pâinea se rumenesc ușor pe margini. Amestecați împreună zahărul brun rămas, fructele și sucul de lămâie într-un castron mic. Puneți cantități egale peste feliile de pâine și presărați cu nuci.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.