Bruschetta de smochine și brânză de capră

Fig și brânză de capră Bruschetta ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, baghetă de pâine, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Bruschetta Cu Brânză De Capră, și Bruschetta Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când smochinele sunt fragede. Descoperiți și gătiți 5 minute sau până când amestecul se îngroașă.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
Acoperiți fiecare felie de pâine cu 1 1/2 linguriță amestec de smochine și 1 1/2 linguriță brânză de capră. Aranjați bruschetta pe o foaie de copt; presărați uniform cu nuci. Se fierbe 2 minute sau până când nucile încep să se rumenească.