Bruschetta de sardină, roșii și mentă la grătar

Bruschetta de sardină, roșii și mentă la grătar
Reteta de Sardine la gratar, rosii si Bruschettan de menta este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță o uimitoare lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. O porție conține 537 calorii, 48G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola ușoară, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Bruschetta de sardină, roșii și mentă la grătar, Bruschetta De Roșii La Grătar, și Bruschetta De Roșii La Grătar.

Instrucțiuni

1
Curățați peștele, urmând pașii 1 și 2 din "Ați găsit peștele" de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Combinați usturoiul, menta, sarea și piperul cu 1/3 cană de ulei într-un castron mare. Puneți jumătate într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Adăugați sardine la castron mare și pat-le peste tot în afara și în cavități cu amestec de menta. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Grătar de căldură la mare (450 la 550).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Adăugați roșiile în bolul mediu cu 1 lingură. oțet. Întoarceți ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Ungeți pâinea cu restul de 1 1/2 lingură. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie cu ulei. Pește la grătar, acoperit, până când apar semne și peștele se eliberează atunci când este împins cu clești, 2 până la 3 minute; răsturnați ușor și gătiți cealaltă parte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
La 8 PruneLa 8 Prune
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Transferați peștele cu o spatulă largă pe o placă. Puneți pâinea la grătar, întorcându-se o dată, până când marginile se rumenesc, 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
File de pește (vezi pasul 4 de mai jos). Topiți fiecare pâine prăjită cu rucola, apoi o felie de roșii (lăsați sucurile în urmă), apoi un file de sardină. Se amestecă restul de 1 lingură. oțet în sucuri de roșii, lingurați puțin peste bruschetta (salvați restul pentru alte utilizări) și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
SardineSardine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Ai găsit peștele ... și acum? Unele piețe le vor curăța pentru dvs., dar dacă nu, o puteți face singur destul de ușor-este nevoie doar de puțină practică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
11
SCALAȚI ȘI TĂIAȚI. Răzuiește ușor solzii cu vârful degetelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
12
Tăiați ambele părți ale burții 1/4 in. de la margine, de la guler la coadă.
13
Curat. Scoateți intestinele; clătiți peștele în interior și în exterior. Tăiați aripioarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
14
FILE (BRUT). Scor de pește tot drumul în jurul valorii de guler doar la os. Glisați degetul arătător în tăietură pe o parte a gulerului și degetul mijlociu în cealaltă parte. Glisați degetele de-a lungul coloanei vertebrale la coadă, trăgând fileurile libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
15
Tăiați coada și scoateți oasele rămase.
16
FILE (GĂTIT). Faceți 3 tăieturi prin carne până la oase: de-a lungul coloanei vertebrale (pe o parte a acesteia), la guler și chiar deasupra cozii. Glisați cuțitul sub File pentru a-l elibera de coloana vertebrală și ridicați-l. Trageți coada și ridicați coloana vertebrală și capul pentru a elibera fileul de jos. Scoateți oasele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
17
Notă: găsiți acești pești mici la unele magazine alimentare, piețe de pește (poate fi necesar să le comandați) și piețe asiatice. Dacă locuiți lângă un oraș de coastă, mergeți la docuri-hamsiile proaspete și mirosul sunt adesea vândute ca momeală. Căutați pești cu ochi strălucitori, piele strălucitoare și o aromă ușoară. Sunt foarte perisabile, așa că planificați să le gătiți în aceeași zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii ProaspeteHamsii Proaspete
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu indicii de verde. Vintage-ul din 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Cerul gurii dezvăluie pere fiert în apă și portocaliu sânge, și se termină cu un dram de citrice, textura buna si gura bogat simt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate80
Revista