Bruschetta de roșii și Mozzarella cu ulei de busuioc

Bruschetta de roșii și Mozzarella cu ulei de busuioc
Bruschetta de roșii și Mozzarella cu ulei de busuioc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 3.34 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați roșii romi, usturoi, mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Mozzarella Roșii Busuioc Bruschetta, Bruschetta De Roșii, Busuioc Și Mozzarella, și Mozzarella, Busuioc, Roșii Bruschetta Brânză La Grătar.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: filtru, cruet mic sau borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Așezați roșiile tăiate cubulețe pe un prosop VIVA și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Se scoate într-un bol și se amestecă împreună cu mozzarella și oțet. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce prăjiți pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
5
Așezați feliile de pâine pe o tavă de foi într-un singur strat și coaceți până când marginile sunt aurii, întorcând pâinea la jumătate. Frecați o parte a pâinii prăjite cu usturoi crud. Pentru asamblare, așezați o movilă de amestec de roșii pe felii și stropiți cu ulei de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Serviți imediat. Ulei de busuioc Mod de preparare: aduceți o cratiță cu apă la fiert. Umpleți un castron cu apă cu gheață. Aruncați frunzele de busuioc în apa clocotită și scufundați-le timp de 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Scoateți-le în baia de gheață folosind un păianjen sau o lingură cu fante. Lucrați repede. Nu vrei frunzele de busuioc în apa clocotită prea mult timp. Albirea frunzelor și apoi șocarea lor în apă cu gheață va păstra culoarea verde strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Scoateți busuiocul din apă și stoarceți uscat folosind prosoape VIVA. Vrei busuiocul cât mai uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Scoateți busuiocul într-un blender cu uleiul. Puree până când amestecul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Așezați o strecurătoare în interiorul unui bol. Umeziți un prosop VIVA cu apă și aliniați prosopul în interiorul filtrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Se toarnă uleiul de busuioc în filtru. Este nevoie de un timp pentru ca uleiul să se strecoare. Poate fi necesar să-l strângeți ușor pentru a ajuta de-a lungul uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Se toarnă ulei de busuioc strecurat în gâtul unui mic cruet sau al unui borcan mic sterilizat. Acoperiți bine borcanul sau croaziera și refrigerați. Utilizați în termen de patru zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista