Bruschetta de roșii și Mozzarella cu ulei de busuioc

Bruschetta de roșii și Mozzarella cu ulei de busuioc
Bruschetta de roșii și Mozzarella cu ulei de busuioc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 3.34 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați roșii romi, usturoi, mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Mozzarella Roșii Busuioc Bruschetta, Bruschetta De Roșii, Busuioc Și Mozzarella, și Mozzarella, Busuioc, Roșii Bruschetta Brânză La Grătar.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: filtru, cruet mic sau borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Așezați roșiile tăiate cubulețe pe un prosop VIVA și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Se scoate într-un bol și se amestecă împreună cu mozzarella și oțet. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce prăjiți pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
5
Așezați feliile de pâine pe o tavă de foi într-un singur strat și coaceți până când marginile sunt aurii, întorcând pâinea la jumătate. Frecați o parte a pâinii prăjite cu usturoi crud. Pentru asamblare, așezați o movilă de amestec de roșii pe felii și stropiți cu ulei de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Serviți imediat. Ulei de busuioc Mod de preparare: aduceți o cratiță cu apă la fiert. Umpleți un castron cu apă cu gheață. Aruncați frunzele de busuioc în apa clocotită și scufundați-le timp de 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți-le în baia de gheață folosind un păianjen sau o lingură cu fante. Lucrați repede. Nu vrei frunzele de busuioc în apa clocotită prea mult timp. Albirea frunzelor și apoi șocarea lor în apă cu gheață va păstra culoarea verde strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Scoateți busuiocul din apă și stoarceți uscat folosind prosoape VIVA. Vrei busuiocul cât mai uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
9
Scoateți busuiocul într-un blender cu uleiul. Puree până când amestecul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Așezați o strecurătoare în interiorul unui bol. Umeziți un prosop VIVA cu apă și aliniați prosopul în interiorul filtrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se toarnă uleiul de busuioc în filtru. Este nevoie de un timp pentru ca uleiul să se strecoare. Poate fi necesar să-l strângeți ușor pentru a ajuta de-a lungul uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Se toarnă ulei de busuioc strecurat în gâtul unui mic cruet sau al unui borcan mic sterilizat. Acoperiți bine borcanul sau croaziera și refrigerați. Utilizați în termen de patru zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista