Bruschetta de roșii și fasole
Rețeta Bruschetta de roșii și fasole ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 148 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 38 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bruschetta cu pastă de fasole albă, chutney de roșii și glazură balsamică redusă, Bruschetta De Fasole Albă, și Kale și Bruschetta de fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați roșii și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Adăugați fasole cannellini, sare și piper roșu la tigaie, zdrobind fasolea cu o furculiță. Gatiti 1 minut sau pana cand se incalzeste bine.
Întindeți amestecul de fasole uniform pe fiecare felie de pâine; stropiți fiecare felie cu 1/2 linguriță ulei de măsline extravirgin, apoi topiți fiecare cu 1 1/2 lingurițe busuioc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.