Bruschetta De Roșii
Bruschetta de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 104 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, roșii Rome și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Bruschetta De Roșii, Bruschetta De Roșii, și Bruschetta De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oțetul balsamic într-un castron mediu, nereactiv și amestecați uleiul de măsline într-un flux lent.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii cu uleiul. Întoarceți feliile și periați cu restul de 1 lingură de ulei. Condimentează generos o parte doar cu sare și piper.
Așezați pâinea pe grătar (rezervați foaia de copt) și gătiți până când apar urme de grătar și pâinea este prăjită și crocantă, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.Întoarceți pâinea la grătar pe foaia de copt rezervată condimentată cu fața în sus și frecați părțile condimentate cu usturoiul clove.To asamblați: împărțiți uniform amestecul de roșii între feliile de pâine. Rupeți frunzele de busuioc în bucăți de mușcătură și presărați peste bruschetta.
Tăiați în bucăți mai mici, dacă doriți și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.