Bruschetta De Păstrăv Cu Vinetă De Chili
Bruschetta păstrăv reteta cu vinaigrette Chili ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 55 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,16 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bruschetta cremă de păstrăv afumat și mărar, Prăjituri De Păstrăv Cu Vinetă De Busuioc, și Păstrăv din Noua Zeelandă cu vinetă Cilantro-lime.
Instrucțiuni
Faceți bruschetta: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Așezați feliile de pâine pe foi de copt, ungeți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Coaceți până la crocant, 5 până la 6 minute.
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie, apoi presărați 2 linguri de sare peste folie.
Așezați fileurile de păstrăv cu pielea în jos pe sare și presărați din belșug cu mai multă sare. Puneți deoparte la frigider timp de 10 minute.
Între timp, faceți vinaigreta de chili: prăjiți pudra de chili într-o tigaie mică la foc mic, 1 minut.
Lasă să se răcească. Într-un castron mic, amestecați praful de chili, usturoiul și oțetul.
Bateți uleiul de chili, uleiul de măsline, 1/2 linguriță sare, piper după gust și pătrunjelul.
Clătiți fileurile de păstrăv și uscați-le. Condimentează păstrăvul cu piper. Umpleți un vas superficial cu făina instantanee. Dragați fileurile din făină, scuturând excesul.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc moderat. Când este fierbinte, adăugați peștele, cu pielea în jos și gătiți până când este crocant, aproximativ 1 minut. Întoarceți cu o spatulă offset și gătiți pe cealaltă parte până când ați terminat, aproximativ 1 minut.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Pentru a servi, tăiați păstrăvul în bucăți de mărimea mușcăturii. Topiți fiecare pâine prăjită cu o bucată de ardei roșu prăjit și o bucată de păstrăv. Puneți o parte din vinetă peste păstrăv.
Se presară cu măslinele și pătrunjelul.
Fotografie de David Malosh