Bruschetta de pere cu cremă de alune
Rețeta Bruschetta de pere cu cremă de alune ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 55 minute. Acest hor d ' oeuvre are 395 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ou, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Bruschetta Mascarpone de piersici și alune, Rețetă De Desert Bruschetta Cu Alune De Cireșe, și Bruschetta de pere, Brie și Balsamic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți feliile de pâine pe o foaie mare de copt cu margini și prăjiți ușor timp de aproximativ 7 minute.
Într-un robot de bucătărie, măcinați fin 1/2 cană de alune.
Transferați într-un castron.
Adăugați zahărul și untul cofetarilor și bateți la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați amaretto și vanilie și bateți timp de 1 minut.
Adăugați oul și bateți până se încorporează.
Întindeți crema de alune pe pâine prăjită.
Curățați, înjumătățiți și miezuiți perele. Feliați fiecare pere pe jumătate pe lungime de 1/4 inch grosime; întindeți-le în ventilatoare.
Periați cu suc de lămâie. Folosind o spatulă, transferați ventilatoarele de pere în pâine prăjită. Pudrați perele cu zahăr de cofetari.
Coaceți aproximativ 30 de minute, sau până când crema de alune este setată și rumenită frumos. Pudrați prăjiturile cu zahăr de cofetari și împrăștiați restul de 1/4 cană de alune tocate deasupra.