Bruschetta de năut și caracatiță
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bruschettan de năut și caracatiță. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $2.09 pe portie. O porție conține 287 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, caracatiță, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bruschetta De Caracatiță La Grătar, Bruschetta De Năut Cu Lămâie, și Cina In Seara Asta: Bruschetta De Naut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți caracatița cu apă rece.
Adăugați oțet și 1 lingură de sare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura pentru a menține lichidul la fierbere lentă și gătiți până când un cuțit străpunge ușor carnea, 45 până la 60 de minute.
Se scurge caracatița, se lasă să se răcească și se toacă în bucăți de mărimea nautului.
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline și usturoiul la foc mic. Gatiti pana cand usturoiul este moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă hamsii și se pasează bine cu o furculiță.
Puneți caracatița, nautul și uleiul de usturoi-hamsie într-o tigaie mare la foc mare și gătiți, amestecând și zdrobind ușor nautul, până când amestecul începe să se rumenească.
Adăugați vin alb și răzuiți orice bucăți rumenite.
Se ia de pe foc, se pune lingura pe bruschete și se stropește cu ulei de măsline extravirgin.