Bruschetta De Năut Cu Lămâie

Bruschetta De Năut Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bruschettan de năut Lemony. O porție conține 326 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de frunze de dafin, morcov, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Bruschetta De Dovlecei Cu Lămâie, Bruschetta de creveți cu salată de fenicul lemony, și Lemony Herbed Ricottan și Bruschetta de roșii prăjite.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, acoperiți nautul cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați morcovul, țelina, ceapa, feniculul, usturoiul, cimbru, frunza de dafin și 1/4 cană de ulei de măsline. Se aduce la foc mic, se acoperă și se gătește la foc mic până când nautul este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Lăsați năutul să se răcească în lichid la temperatura camerei, apoi scurgeți, rezervând 3/4 cană din lichidul de gătit. Aruncați legumele și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Puneți deoparte 1/2 cană de năut. Într-un robot de bucătărie, curățați nautul rămas cu 3/4 cană de lichid de gătit rezervat și restul de 1/4 cană de ulei. Se condimentează cu sare și piper. Răsturnați piureul într-un castron mare, amestecați pătrunjelul, coaja de lămâie conservată, sucul de lămâie și 1/2 cană rezervată de năut și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista