Bruschetta De Năut Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bruschettan de năut Lemony. O porție conține 326 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de frunze de dafin, morcov, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Bruschetta De Dovlecei Cu Lămâie, Bruschetta de creveți cu salată de fenicul lemony, și Lemony Herbed Ricottan și Bruschetta de roșii prăjite.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, acoperiți nautul cu apă.
Adăugați morcovul, țelina, ceapa, feniculul, usturoiul, cimbru, frunza de dafin și 1/4 cană de ulei de măsline. Se aduce la foc mic, se acoperă și se gătește la foc mic până când nautul este fraged, aproximativ 1 oră.
Lăsați năutul să se răcească în lichid la temperatura camerei, apoi scurgeți, rezervând 3/4 cană din lichidul de gătit. Aruncați legumele și ierburile.
Puneți deoparte 1/2 cană de năut. Într-un robot de bucătărie, curățați nautul rămas cu 3/4 cană de lichid de gătit rezervat și restul de 1/4 cană de ulei. Se condimentează cu sare și piper. Răsturnați piureul într-un castron mare, amestecați pătrunjelul, coaja de lămâie conservată, sucul de lămâie și 1/2 cană rezervată de năut și serviți.