Bruschetta de miere-roșii cu Ricotta

Bruschetta de miere-roșii cu Ricotta
Bruschetta de roșii cu miere cu Ricotta ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $6.83 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1513 calorii, 50g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână baghetă, frunze de busuioc, miere de castan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Bruschetta de miere-roșii cu Ricotta, Bruschetta Challah cu Ricottan de lămâie și miere, și Bruschetta De Roșii Prăjite-Ricotta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mare, aruncați roșiile cu uleiul de măsline, mierea, frunzele de cimbru, sarea și piperul. Răsturnați roșiile pe foaia de copt pregătită și întoarceți-le tăiate în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Coaceți roșiile aproximativ 1 oră și 25 de minute, până când încep să se strice și să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lasă să se răcească.
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
6
Întindeți feliile de baghetă pe o foaie de copt. Se fierbe aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte, până când marginile sunt maronii aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Întindeți ricotta peste feliile de baghetă și acoperiți cu roșiile prăjite lent. Stropiți ușor roșiile cu mierea de hrișcă, presărați busuiocul feliat și serviți cu miere suplimentară de hrișcă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HrișcăHrișcă
BaguetteBaguette
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Revista