Bruschetta de miere-roșii cu Ricotta
Bruschetta de roșii cu miere cu Ricotta ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $6.83 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1513 calorii, 50g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână baghetă, frunze de busuioc, miere de castan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Bruschetta de miere-roșii cu Ricotta, Bruschetta Challah cu Ricottan de lămâie și miere, și Bruschetta De Roșii Prăjite-Ricotta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mare, aruncați roșiile cu uleiul de măsline, mierea, frunzele de cimbru, sarea și piperul. Răsturnați roșiile pe foaia de copt pregătită și întoarceți-le tăiate în sus.
Coaceți roșiile aproximativ 1 oră și 25 de minute, până când încep să se strice și să se rumenească.
Întindeți feliile de baghetă pe o foaie de copt. Se fierbe aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte, până când marginile sunt maronii aurii.
Întindeți ricotta peste feliile de baghetă și acoperiți cu roșiile prăjite lent. Stropiți ușor roșiile cu mierea de hrișcă, presărați busuiocul feliat și serviți cu miere suplimentară de hrișcă pe lateral.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.