Bruschetta de ciuperci și roșii
Rețeta Bruschetta de ciuperci și roșii ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 412 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 87 de cenți pe porție. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză mozzarella, pâine, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Bruschetta de ciuperci Portabella și roșii uscate, Bruschetta De Ciuperci, și Mushroom & Gruyere Bruschetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură. Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt într-un singur strat.
Se fierb feliile de pâine până se prăjesc, 1 până la 2 minute; urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea.
Scoateți feliile prăjite și puneți-le deoparte pe foaia de copt.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile, ceapa verde, usturoiul, sarea, piperul negru și pătrunjelul până când ciupercile sunt înmuiate și suculente, aproximativ 5 minute. Puneți amestecul deoparte.
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe cu oțetul balsamic într-un bol și se lasă deoparte.
Topiți fiecare felie de pâine prăjită cu amestec de ciuperci și întindeți amestecul de roșii deasupra.
Întindeți brânza mozzarella peste fiecare aperitiv. Reveniți la broiler până când brânza s-a topit și bruschetta este fierbinte, aproximativ 5 minute.