Bruschetta De Ardei Roșu
Rețeta Bruschetta de ardei roșu ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 130 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din bulbul de usturoi (nu curățați sau separați cuișoarele).
Periați cu 1 linguriță de ulei. Înfășurați în folie grea.
Coaceți la 425 de minute timp de 30-35 de minute sau până când se înmoaie. Mișto.
Ardei roșii Broil 4 în. de la căldură până la piei blister, aproximativ 10 minute. Așezați imediat ardeii într-un bol; acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 15-20 de minute.
Îndepărtați și aruncați pielea carbonizată. Tăiați gros ardeii.
Tăiați vârful capului de usturoi, lăsând capătul rădăcinii intact. Strângeți usturoiul moale din bulb și tăiați fin.
Într-un castron, combinați pătrunjelul, busuiocul, sucul de lămâie, sarea, piperul și uleiul rămas.
Adăugați ardei și usturoi; se amestecă bine.
Tăiați pâinea în 16 felii, 1/2 in. gros; se fierbe până se prăjește ușor. Se acoperă cu amestec de piper.