Bruschetta De Anghinare La Grătar
Bruschetta de anghinare la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pâine, pimientos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bruschetta De Anghinare, Bruschetta De Anghinare, și Bruschetta De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Ungeți 1 parte a feliilor de pâine cu ulei. Pe foaia de cookie-uri unse, puneți pâinea, părțile de ulei în jos. În castron mediu, amestecați ingredientele rămase.
Întindeți amestecul de anghinare peste felii de pâine.
Așezați felii, cu ulei în jos, pe grătar (scoateți din foaia de cookie). Acoperiți grătarul; gatiti la foc mic 4-5 minute sau pana cand fundul se rumeneste si toppingul este fierbinte.
Tăiați felii în jumătate.