Bruschetta cu usturoi și brânză
Bruschetta de usturoi și brânză necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 225 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană cu grăsimi reduse, cremă de brânză, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Bruschetta De Usturoi, Bruschetta De Vită Cu Usturoi, și Bruschetta De Usturoi Și Roșii Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați cremă de brânză fără grăsimi, smântână fără grăsimi și maioneză fără grăsimi cu un mixer electric până la omogenizare. Se amestecă 1/2 brânza elvețiană cu grăsime redusă, parmezanul, pătrunjelul, ceapa verde și usturoiul.
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt medie. Prăjiți ușor sub broiler.
Întindeți feliile de pâine franceză cu amestecul de cremă de brânză.
Se presară cu brânză elvețiană rămasă. Se fierbe sub broilerul preîncălzit aproximativ 1 1/2 minute, până când brânza este topită.
Se ia de pe foc și se presară piper negru măcinat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.