Bruschetta cu roșii și busuioc

Bruschetta cu roșii și busuioc
Bruschetta cu roșii și busuioc necesită în jur 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegană servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 135 calorii. Dacă aveți la îndemână usturoi, roșii prune, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 72 de fani. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bruschetta Cu Roșii Și Busuioc, Bruschetta De Busuioc De Roșii, și Bruschetta cu roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți broilerul la mare (dacă preferați, puteți, de asemenea, să grătați pâinea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați felii de pâine pe o tigaie pentru pui. Pâine Char pe fiecare parte sub broiler fierbinte, fii cu ochii pe ea! Frecați toasturile cu usturoi crăpat și stropiți cu ulei. Tăiați roșiile însămânțate și puneți-le într-un castron mic. Strângeți frunzele de busuioc una peste alta și rotiți-le într-un buștean. Tăiați subțire busuiocul în confetti verzi și combinați ușor cu roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați un strop de ulei și puțină sare grosieră în castron și aruncați ușor roșiile și busuiocul pentru a acoperi. Strângeți toasturile în jurul bolului de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați o lingură pentru a scoate toppingul în castron și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista