Bruschetta cu rozmarin, roșii prune prăjite, Ricotta și Prosciutto
Rețeta Bruschetta cu rozmarin, roșii de prune prăjite, Ricottan și Prosciutto ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 146 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână rucola, rozmarin, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta cu roșii prăjite, Ricottan și Prosciutto, Ricotta, Smochine Și Prosciutto Bruschetta, și Bruschetta cu Prosciutto, Ricottan și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Se amestecă 6 linguri de ulei, usturoi, rozmarin, 1 linguriță de sare grosieră și 1 linguriță de piper într-un castron mare pentru a se amesteca.
Adăugați sferturi de roșii și amestecați pentru a acoperi.
Lăsați 5 minute. Foaie de copt cu ramă liniarăcu folie. Ridicați roșiile din marinată șiaranjați, tăiați cu fața în jos, pe foaia de coacere pregătită (rezervați marinada pentru pâine prăjită).
Prăjiți roșiile până când pielea este rumenită și veziculată, iar roșiile sunt foarte fragede, aproximativ 35 de minute. Roșii răcoroase pe foaie.Mențineți temperatura cuptorului.
Între timp, aranjați feliile de pâine pe o altă foaie de copt cu margini.
Periați partea superioară a fiecăruia cu marinată rezervată (inclusiv bucăți de usturoi și rozmarin).
Prăjiți pâinea până când blatul este auriu, 10 până la 12 minute. Se răcește toasturile pe foaie.
Întindeți 1 lingură de brânză ricotta pe fiecare pâine prăjită; se presara cu piper. Îndoiți jumătățile de prosciutto și așezați-le pe ricotta. Aranjați 2 sferturi de roșii deasupra prosciutto.
Bateți sucul de lămâie și restul de 1 linguriță de ulei într-un castron mediu pentru a amesteca; condimentează cu sare și piper.
Adăugați microgreen și aruncați pentru a acoperi. Bruschetta de Top cu microgreen. Aranjați pe platou și serviți.