Bruschetta cu piure de fasole albă

Bruschetta cu piure de fasole albă
Bruschetta cu piure de fasole albă necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 433 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 10. Un amestec de sare gri, pâine, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Fava Bean Pur Oktime Și Bruschetta, Piure De Fasole Albă, și Piure de fasole albă pe andive pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pureați fasolea într-un robot de bucătărie până se omogenizează, adăugând lichidul rezervat, după cum este necesar, pentru o consistență finită care este răspândită, dar nu prea subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați pastă de măsline și cimbru. Puree din nou, și în timp ce curățați, adăugați ulei de măsline extra-virgin și condimentați, după gust, cu sare și piper. Rezervați și garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tăiați o pâine italiană crocantă în felii groase. Toast sau grătar până la maro deschis și crocant. Apoi glisați o dată cu un cățel de usturoi proaspăt, stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se întinde cu piureul de fasole albă. Finalizați cu un vârf de sare gri și piper negru proaspăt măcinat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista