Bruschetta cu Fontina și verdeață
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Bruschetta cu Fontinan și verdeață ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 449 calorii. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Un amestec de spanac pentru copii, usturoi, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 88%. Încercați Bruschetta cu Fontinan și verdeață, Tomato & Fontina Bruschetta, și Bruschetta cu Fontinan și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru toasturi: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe foaia de copt și stropiți cu ulei de măsline.
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 10 minute. Se răcește timp de 2 minute. Frecați toasturile calde cu partea tăiată a usturoiului. Pune deoparte.
Pentru topping: într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți până când usturoiul este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați 1/2 din spanac și amestecați până începe să se ofilească, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați spanacul rămas și gătiți până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare, după gust. Folosind clești, aranjați spanacul deasupra prăjiturilor.
Se presară cu brânză și se coace timp de 5 până la 8 minute până când brânza se topește și se fierbe. Se condimentează cu sare și se răcește timp de 2 minute.
Transferați bruschetta pe un platou și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământului și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.