Bruschetta cu fasole Fava, verdeață și portocale de sânge
Bruschetta cu fasole Fava, verdeață și portocale de sânge este o fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 227 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, ulei de măsline, verdeață pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Portocale De Sânge Cu Susul În Jos, Portocale De Sânge Cu Miere, și Chard cu portocale de sânge și fistic.
Instrucțiuni
Așezați 1/4 cană de fasole fava într-un castron mic;rezervă pentru salată.
Combinați 1 1/2 căni de favabeans, 1 cană de apă și usturoi în marekillet. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți neacoperit până când favabeans sunt fragede, amestecând ocazional,aproximativ 10 minute.
Scurgeți favas, rezervândlichid de gătit.
Transferați favas în procesor; adăugați 3 linguri de ulei și suc de lămâie.Puree până la omogenizare, adăugând reservedcooking lichid de linguri la moistenpuree după cum este necesar. Se condimentează cu sare șipiper.
Transferați piureul fava în altulcastron mic. Faceți înainte: poate fi pregătit1 zi înainte. Acoperiți și răciți piureul fava șifasole fava întregi separat. Aduceți piureul latemperatura camerei înainte de utilizare.
Radeți fin suficientă coajă din1 portocală pentru a măsura 1 linguriță; stoarce2 linguri suc din aceeași portocală.
Tăiați coaja și miezul alb din rest2 portocale. Lucrând peste castron și folosindcuțit mic ascuțit, tăiat între membranepentru a elibera segmente portocalii.
Bateti orangepeel, 2 linguri suc de portocale,oțet și 3 linguri de ulei într-un castron mic. Condimenteazăvinaigrette cu sare și piper.
Aruncați verdele, segmentele portocalii, 1/4 cupfavas și vinaigreta într-un castron mare.
Răspândiți piureul de fasole fava pe caldbaguette toasturi, împărțind în mod egal. Toptoasts cu salată și serviți.
Boabele congelate cu coajă dublă sunt disponibile la unele magazine specialtyfoods și pe piețele din Orientul Mijlociu.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.