Bruschetta cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție conține 103 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Wild About You: salată de ciuperci sălbatice cu cimbru și inimă de Romaine, Bruschetta Cu Ciuperci, și Bruschetta De Ciuperci-Măsline.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați bagheta în felii de 24 (1/4 inch grosime); aranjați într-un singur strat pe foi de copt și coaceți până devin aurii (4-5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin până când este foarte fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
4
Adăugați amestecul de ciuperci; gatiti pana se elibereaza apa si ciupercile se rumenesc 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Mixte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Se transferă într-un castron; rece. Aruncați ciupercile cu 1 lingură de ulei de măsline, oțet balsamic, frunze de oregano, sare kosher și piper negru. Se rade subțire brânza pecorino. Împărțiți rucola între felii de baghetă; acoperiți fiecare cu 1 lingură de ciuperci și niște pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pecorino
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Baguette
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat