Bruschetta Cu Ciuperci

Bruschetta Cu Ciuperci
Bruschetta cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 63 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de lapte, unt unslated, sare kosher și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de SippitySup. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bruschetta Cu Ciuperci, Bruschetta cu ciuperci și Parmigiano, și Bruschetta Cu Ciuperci Sotate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați suportul cuptorului în poziție centrală.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați ciupercile într-un castron de dimensiuni medii, stropiți în ulei de măsline, condimentați cu sare și piper. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți ciupercile pe o foaie de copt căptușită cu pergament, cât mai aproape de un singur strat posibil. Prăjiți la cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute. Pune deoparte. Pregătiți sosul: între timp, într-o cratiță mare, topiți untul la foc moderat. Se amestecă făina până se formează o pastă. Se toarnă treptat în laptele de cupă de la calibru, amestecând până se omogenizează. Aduceți sosul B-chamel la foc mic la foc moderat, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
SosSos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
5
Adăugați restul de 3/4 cană de lapte. Reduceți focul la minim și gătiți, șoptind des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc și se amestecă brânza taleggio și fontina până se topește, urmată de frunzele de cimbru. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză FontinaBrânză Fontina
CimbruCimbru
Brânză TaleggioBrânză Taleggio
SosSos
7
Adăugați ciupercile prăjite și toate sucurile lor în tigaie, amestecând pentru a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se ia de pe foc și se toarnă într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se servește cald ca topping pentru feliile de baghetă prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista