Bruschetta Cotlet De Porc
Bruschetta cotlet de porc ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 32 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 96 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cotlet de porc, sos de roșii classico și paste de busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta Cotlet De Porc, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc".
Instrucțiuni
Se toarnă jumătate din vinetă în farfurie; așezați firimiturile de pâine în farfurie separată. Înmuiați cotletele, 1 odată, în vinetă, apoi în firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărei cotlete cu fiecare ingredient.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cotlete; gătiți 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți. Între timp, amestecați sosul de paste și vinaigreta rămasă până la amestec.
Se toarnă amestecul de sos de paste peste cotlet; se fierbe la foc mediu-mic 3 min. sau până când amestecul de sos de paste este încălzit și se fac cotlete (145F).
Se acoperă cu brânză; capac. Gatiti 1 min. sau până când brânza este topită.