Bruschetta Cotlet De Porc

Bruschetta Cotlet De Porc
Bruschetta cotlet de porc ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 32 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 96 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cotlet de porc, sos de roșii classico și paste de busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta Cotlet De Porc, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc".

Instrucțiuni

1
Se toarnă jumătate din vinetă în farfurie; așezați firimiturile de pâine în farfurie separată. Înmuiați cotletele, 1 odată, în vinetă, apoi în firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărei cotlete cu fiecare ingredient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați cotlete; gătiți 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți. Între timp, amestecați sosul de paste și vinaigreta rămasă până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
4
Se toarnă amestecul de sos de paste peste cotlet; se fierbe la foc mediu-mic 3 min. sau până când amestecul de sos de paste este încălzit și se fac cotlete (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
5
Se acoperă cu brânză; capac. Gatiti 1 min. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista