Bruschetta chutney de pere cu nuci pecan și brânză albastră

Bruschetta chutney de pere cu nuci pecan și brânză albastră
Bruschetta de Chutney de pere cu nuci pecan și brânză albastră este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, caise, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de pere la grătar cu brânză albastră și nuci pecan, Bruschetta de căpșuni cu slănină, nuci pecan confiate și brânză de capră cu un strop Balsamic, și Romaine cu mere, nuci pecan și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șalotă și sotati timp de 2 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați pere și următoarele 6 ingrediente (prin scorțișoară); aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți 20 de minute sau până când perele este fraged și amestecul este gros. Se răcește la temperatura camerei. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
PerePere
5
Puneți aproximativ 1 1/2 linguri de chutney peste fiecare felie de baghetă; acoperiți fiecare cu 1/2 linguriță de nuci pecan și 1/2 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
BrânzăBrânză
Nuci PecanNuci Pecan
6
Se presară uniform cu arpagic tocat și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
CimbruCimbru

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista