Bruschete de brunch cu căpșuni
Bruschetele de brunch cu căpșuni necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 2,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 480 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 140 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ricotta, migdale, pastă de fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bruschetta Brunch Cu Căpșuni, Parfait De Brunch Cu Căpșuni, și Tort De Brunch Cu Cremă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Prăjiți pâinea în prăjitor de pâine sau pe o tigaie pentru un efect dungat. Se topește un sfert din unt într-o tigaie. Când face spumă, adăugați căpșunile, tăiate în jos și prăjiți la foc mare timp de 2 minute sau până când începeți să caramelizați.
Adăugați untul rămas, mierea și vanilia și rotiți pentru a face un sos lipicios. Se amestecă migdalele și sarea.
Dollop sau răspândirea ricotta pe pâine prăjită fierbinte, apoi lingura peste fructe de padure fierbinte și unt de miere-nuci.