Brunch Toast Franțuzesc Umplute Cu Ciocolată Coace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Brunch-ul prăjit francez umplut cu ciocolată. O porție conține 399 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de migdale, migdale de plantat, brânză cremă de ciocolată tub philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Healthified Umplute Zmeură Pâine Prăjită Franceză Coace, Cherry Chocolate Pâine Prăjită Franceză Coace, și Pâine Prăjită Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Întindeți 6 felii de pâine cu cremă de brânză; acoperiți cu feliile de pâine rămase. Apăsați ușor marginile împreună pentru a sigila.
Bateti ouale, laptele si extrageti in vasul de 13x9 inch pana se amesteca. Înmuiați ambele părți ale sandvișurilor în amestec de ouă, apoi aranjați în același vas, stivuind după cum este necesar pentru a se potrivi. La frigider 30 min.
Așezați sandvișurile într-un singur strat pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit, lăsând excesul de amestec de ouă să se scurgă înapoi în vas înainte de a pune sandvișuri pe foaia de copt. Aruncați amestecul de ouă rămas.
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când sandvișurile sunt pufoase și maro auriu, întorcându-se după 10 min.
Se servește acoperit cu sirop și nuci.