Brunch pe Bayou

Brunch pe Bayou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Brunch-ul pe Bayou. Această rețetă face 8 porții cu 649 calorii, 33g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă verde, lapte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Brunch Idea, My Way — Une id unixte de brunch unixt ma fa, Jos-pe-Bayou Gumbo, și Bayou Stroganoff.

Instrucțiuni

1
Puneți cârnații într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand constant pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți grăsimea și puneți-o deoparte.
3
Întindeți bucăți de pâine în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Stropiți untul topit peste bucățile de pâine, apoi presărați cârnații fierți. Acoperiți cu brânză mărunțită. Într-un castron mediu, amestecați ouăle, laptele, vinul alb, muștarul Dijon și ceapa verde. Se condimentează cu piper negru și roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se toarnă amestecul de ouă peste tot în vasul de copt. Acoperiți și refrigerați 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Scoateți vasul din frigider cu 30 de minute înainte de coacere pentru a-l permite să ajungă la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Apoi descoperiți și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți din cuptor și întindeți smântâna deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Se presara cu parmezan. Reveniți la cuptor pentru încă 10 minute sau până când brânza începe să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista