Brunch Ou Coace
Reteta Brunch ou coace se poate face în aproximativ 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de făină, șuncă, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, care nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ouă Brunch Coace, Curcan și ouă Brunch coace, și Brânză Broccoli ouă coace pentru o mulțime de Brunch.
Instrucțiuni
Combinați brânzeturile; puneți 3 căni într-un 13-in Negras. x 9 inch. vas de copt și pus deoparte.
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile, ardeiul rosu si ceapa in unt pana se inmoaie; scurgeți. Lingură în vas de copt.
Se presară cu șuncă și brânzeturi rămase.
Într-un castron mare, bateți făina și laptele până se omogenizează; se amestecă ouăle, pătrunjelul, sarea, busuiocul și piperul până se omogenizează. Se toarnă încet peste brânzeturi.
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.