Brunch Ou Coace

Brunch Ou Coace
Reteta Brunch ou coace se poate face în aproximativ 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de făină, șuncă, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, care nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ouă Brunch Coace, Curcan și ouă Brunch coace, și Brânză Broccoli ouă coace pentru o mulțime de Brunch.

Instrucțiuni

1
Combinați brânzeturile; puneți 3 căni într-un 13-in Negras. x 9 inch. vas de copt și pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile, ardeiul rosu si ceapa in unt pana se inmoaie; scurgeți. Lingură în vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se presară cu șuncă și brânzeturi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
4
Într-un castron mare, bateți făina și laptele până se omogenizează; se amestecă ouăle, pătrunjelul, sarea, busuiocul și piperul până se omogenizează. Se toarnă încet peste brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
BusuiocBusuioc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista