Brunch Omletă Torte

Brunch Omletă Torte
Brunch omletă Torte necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1417 calorii. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, brânză cheddar, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Italiană Brunch Torte, Omletă La Cuptor Pentru Brunch, și Rola De Brunch Cu Omletă Cu Spanac.

Instrucțiuni

1
Pe suprafața ușor făinată, rulați ușor fiecare foaie de foietaj într-un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2
Așezați 1 foaie de foietaj într-o farfurie de plăcintă adâncă sau într-o tigaie cu formă de arc; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare până la sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați cartofi, ceapă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până când cartofii sunt ușor rumeniți, crocanți și fragezi, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
6
Combinați ouăle, pătrunjelul, un vârf de sare și piper și 2 linguri de apă într-un castron și bateți bine. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie curată la foc mediu până când untul sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se toarnă jumătate din amestecul de omletă (3/4 cană) în tigaie încălzită. Gatiti la foc mediu. Pe măsură ce amestecul de omletă se stabilește, ridicați ușor marginile cu spatula pentru a permite porțiunii nefierte să curgă dedesubt. Continuați să gătiți până când este setat, aproximativ 2 până la 3 minute. Glisați omleta pe foaia de prăjituri. Repetați cu lingura rămasă de unt și amestec de omletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Puneți ingredientele într-o farfurie de plăcintă deasupra foietajului în următoarea ordine: una dintre omlete, 4 uncii de șuncă, jumătate din cartofii prăjiți și 1 cană de brânză mărunțită. Se acoperă cu cartofii rămași, șuncă, brânză și omletă. Acoperiți torta cu foaia rămasă de foietaj. Apăsați împreună marginile ambelor foi de foietaj pentru a forma o jantă; tăiați excesul. Crimp sau margini de flaut. Torta poate fi acum refrigerată peste noapte (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
10
Într-un castron mic, amestecați împreună 1 ou și 1 lingură de apă; periați peste foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria devine un maro auriu bogat, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lăsați să stea cel puțin 5 minute; tăiat în pene. Puteți servi torte cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista