Brunch Omelet Torte
Rețeta Brunch Omelet Torte se poate face în aproximativ 1 oră și 35 de minute . Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD per porție. O porție conține 697 de calorii , 25 g de proteine și 42 g de grăsimi . Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de cartofi, pătrunjel, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 114 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu un scor de 73% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger și Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - fără gluten, fără lactate, vegetarian .
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați ușor fiecare foaie de aluat foietaj într-un pătrat de 12 inci.
Așezați 1 foaie de aluat foietaj într-o farfurie adâncă de plăcintă sau într-o tavă elastică; puse deoparte.
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare până sfârâie.
Adăugați cartofii, ceapa, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare, întorcându-le din când în când, până când cartofii sunt ușor rumeniți, crocanți și fragezi, 12 până la 15 minute.
Se ia de pe foc si se da deoparte.
Combinați ouăle, pătrunjelul, un praf de sare și piper și 2 linguri de apă într-un castron și amestecați bine. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie curată, la foc mediu, până sfârâie untul.
Turnați jumătate din amestecul de omletă (3/4 cană) în tigaia încălzită. Gatiti la foc mediu. Pe măsură ce amestecul de omletă se întărește, ridicați ușor marginile cu spatula pentru a permite porției nefierte să curgă dedesubt. Continuați să gătiți până când se fixează, aproximativ 2 până la 3 minute. Glisați omleta pe foaia de biscuiți. Repetați cu restul de lingură de amestec de unt și omletă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați ingredientele în farfuria de plăcintă deasupra alutului foietaj, în următoarea ordine: una dintre omlete, 4 uncii de șuncă, jumătate din cartofii prăjiți și 1 cană de brânză mărunțită. Acoperiți cu restul de cartofi, șuncă, brânză și omletă. Acoperiți tortul cu foaia rămasă de aluat foietaj. Presă împreună marginile ambelor foi de aluat foietaj pentru a forma o margine; tăiați excesul. Margini de sertizare sau caneluri. Tortul poate fi acum refrigerat peste noapte (vezi Nota Cook).
Într-un castron mic, amestecați 1 ou și 1 lingură de apă; ungeti aluatul foietaj.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul devine un maro auriu bogat, 30 până la 35 de minute.
Se lasa sa stea cel putin 5 minute; tăiate în felii. Puteți servi tortul cald sau la temperatura camerei.