Brunch Omelet Torte

Brunch Omelet Torte
Rețeta Brunch Omelet Torte se poate face în aproximativ 1 oră și 35 de minute . Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD per porție. O porție conține 697 de calorii , 25 g de proteine și 42 g de grăsimi . Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de cartofi, pătrunjel, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 114 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu un scor de 73% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger și Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - fără gluten, fără lactate, vegetarian .

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați ușor fiecare foaie de aluat foietaj într-un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Așezați 1 foaie de aluat foietaj într-o farfurie adâncă de plăcintă sau într-o tavă elastică; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Degete De Doamnă Moi (24 în Total) Lăsate întregi, Dar Tăiate Pentru A Se Potrivi Cu Tigaie (opțional)Ambalaj Degete De Doamnă Moi (24 în Total) Lăsate întregi, Dar Tăiate Pentru A Se Potrivi Cu Tigaie (opțional)
3
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare până sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De InimăBucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
4
Adăugați cartofii, ceapa, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare, întorcându-le din când în când, până când cartofii sunt ușor rumeniți, crocanți și fragezi, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncă Dezosată Complet Fiartă, Tăiată în 4 BucățiFriptură De șuncă Dezosată Complet Fiartă, Tăiată în 4 Bucăți
1 Cană (4 Uncii) De Brânză Cheddar Albă Mărunțită1 Cană (4 Uncii) De Brânză Cheddar Albă Mărunțită
Ciupiți Piper MăcinatCiupiți Piper Măcinat
2 Lingurițe De Piper Boabe întreg2 Lingurițe De Piper Boabe întreg
5
Se ia de pe foc si se da deoparte.
6
Combinați ouăle, pătrunjelul, un praf de sare și piper și 2 linguri de apă într-un castron și amestecați bine. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie curată, la foc mediu, până sfârâie untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără SămânțăArdei Galben, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Sămânță
Bucăți De Pui Fierte, MărunțiteBucăți De Pui Fierte, Mărunțite
Bucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De InimăBucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De Inimă
La 6 Crengute De Coriandru, Pentru OrnatLa 6 Crengute De Coriandru, Pentru Ornat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
7
Turnați jumătate din amestecul de omletă (3/4 cană) în tigaia încălzită. Gatiti la foc mediu. Pe măsură ce amestecul de omletă se întărește, ridicați ușor marginile cu spatula pentru a permite porției nefierte să curgă dedesubt. Continuați să gătiți până când se fixează, aproximativ 2 până la 3 minute. Glisați omleta pe foaia de biscuiți. Repetați cu restul de lingură de amestec de unt și omletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De InimăBucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De Inimă
1-3/4 Lingurițe Pudră De Bezea1-3/4 Lingurițe Pudră De Bezea
Echipamente pe care le vei folosi
2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte UsorConserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte Usor
9
Așezați ingredientele în farfuria de plăcintă deasupra alutului foietaj, în următoarea ordine: una dintre omlete, 4 uncii de șuncă, jumătate din cartofii prăjiți și 1 cană de brânză mărunțită. Acoperiți cu restul de cartofi, șuncă, brânză și omletă. Acoperiți tortul cu foaia rămasă de aluat foietaj. Presă împreună marginile ambelor foi de aluat foietaj pentru a forma o margine; tăiați excesul. Margini de sertizare sau caneluri. Tortul poate fi acum refrigerat peste noapte (vezi Nota Cook).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Friptură De șuncă Dezosată Complet Fiartă, Tăiată în 4 BucățiFriptură De șuncă Dezosată Complet Fiartă, Tăiată în 4 Bucăți
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
10
Într-un castron mic, amestecați 1 ou și 1 lingură de apă; ungeti aluatul foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
La 6 Crengute De Coriandru, Pentru OrnatLa 6 Crengute De Coriandru, Pentru Ornat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul devine un maro auriu bogat, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte UsorConserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte Usor
12
Se lasa sa stea cel putin 5 minute; tăiate în felii. Puteți servi tortul cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista