Brunch de duminică: șuncă și biscuiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brunch-ul de duminică: șuncă și biscuiți. Această rețetă servește 4. O porție conține 993 calorii, 29G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, smântâna și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Brunch De Duminică: Resturi De Biscuiți Cu Piure De Cartofi, Duminică Brunch: Zwiebelkuchen, și Brunch De Duminică: Focaccia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Se amestecă făina, praful de copt, laptele uscat și sarea până se combină bine.
Tăiați untul în ingrediente uscate până când seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați sifon și smântână și amestecați până se formează un aluat liber.
Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați ușor până când aluatul se unește.
Rulați aluatul într-un pătrat gros de 1/2 inch și tăiați-l în bucăți de dimensiuni uniforme.
Așezați pe foaia de copt pregătită și coaceți 15-20 de minute până se rumenesc.
Când biscuiții sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, împărțiți și umpleți cu șuncă și, dacă doriți, un pic de muștar și câteva murături.
Serviți șuncă și biscuiți cu ceai fierbinte, dulce, lăptos.