Brunch De Duminică: Tourti
Nevoie de o curs principal fără gluten și דל פחמימות,? Brunch de duminică: Tourti Amperculre ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 544 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper crăpat, sare, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Duminică Brunch: Hangtown Fry, Duminică Brunch Caserola, și Brunch De Duminică: Muesli.
Instrucțiuni
Coaceți cartoful într-un cuptor de 400 F până când este complet gătit, aproximativ o oră. Se lasă să se răcească, odată ce este suficient de rece pentru a manipula elimina pielea și must într-un castron mare. Cuptor inferior la 350 F.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați ceapa. Gatiti pana cand ceapa se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Adăugați carne de porc măcinată, apă, cartof, sare, piper negru, scorțișoară, ienibahar și muștar măcinat. Gatiti in timp ce pasati cu lingura de lemn pana cand carnea este complet gatita si amestecul a luat consistenta uscata, asigurandu-va ca cartoful este complet incorporat in amestec.
Scoateți din tigaie în castron mare și lăsați să se răcească complet.
Rulați 1 disc de aluat pentru a se potrivi cu fundul tăvii de plăcintă de 9 inci. Umpleți cu umplutură de carne rece, netezind partea superioară a umpluturii.
Ungeți marginile aluatului de plăcintă umplut cu spălare de ou, întindeți a doua crustă și potriviți deasupra. Tăiați marginile aluatului și sigilați ușor cu degetele.
Tăiați aerisirea în partea de sus, apoi periați cu spălarea ouălor.
Coaceți timp de 50 de minute, dacă crusta de sus începe să se rumenească prea mult cu folie. Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.