Brunch De Duminică: Tort Cu Unt Lipicios St. Louis
Brunch de duminică: tortul cu unt lipicios St. Louis este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 468 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, ou, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Unt Lipicios St. Louis, Tort Cu Unt Lipicios St. Louis, și Tort Cu Unt Lipicios St. Louis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați drojdia pe laptele cald. Într-un mixer în picioare bateți untul, zahărul și sarea împreună până devin pufoase. Odată ce drojdia a început să buleze, adăugați-o în amestecul de unt împreună cu oul și făina și amestecați până când aluatul începe să se unească și să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. Acoperiți cu un prosop și lăsați să stea până la dublarea volumului – aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Bateți împreună siropul ușor de corm, apa și vanilia până se combină. În unt mixer crema, zahăr și sare până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați amestecul de ou, făină și sirop de porumb și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. apăsați tortul în vasul de copt 9x13 și punctați cu topping folosind o spatulă pentru a netezi dacă.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți până se rumenesc și setați, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Serviți presărat cu zahăr de cofetărie cu o ceașcă puternică de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional