Brunch De Duminică: Tort Cu Unt Lipicios St. Louis
Brunch de duminică: tortul cu unt lipicios St. Louis este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 468 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, ou, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Unt Lipicios St. Louis, Tort Cu Unt Lipicios St. Louis, și Tort Cu Unt Lipicios St. Louis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați drojdia pe laptele cald. Într-un mixer în picioare bateți untul, zahărul și sarea împreună până devin pufoase. Odată ce drojdia a început să buleze, adăugați-o în amestecul de unt împreună cu oul și făina și amestecați până când aluatul începe să se unească și să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. Acoperiți cu un prosop și lăsați să stea până la dublarea volumului – aproximativ 2 ore.
Bateți împreună siropul ușor de corm, apa și vanilia până se combină. În unt mixer crema, zahăr și sare până la lumină și pufos.
Adăugați amestecul de ou, făină și sirop de porumb și bateți până se combină.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. apăsați tortul în vasul de copt 9x13 și punctați cu topping folosind o spatulă pentru a netezi dacă.
Coaceți până se rumenesc și setați, aproximativ 30 de minute.
Serviți presărat cu zahăr de cofetărie cu o ceașcă puternică de cafea.