Brunch De Duminică: Tort Cu Unt Lipicios St. Louis

Brunch De Duminică: Tort Cu Unt Lipicios St. Louis
Brunch de duminică: tortul cu unt lipicios St. Louis este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 468 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, ou, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Unt Lipicios St. Louis, Tort Cu Unt Lipicios St. Louis, și Tort Cu Unt Lipicios St. Louis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați drojdia pe laptele cald. Într-un mixer în picioare bateți untul, zahărul și sarea împreună până devin pufoase. Odată ce drojdia a început să buleze, adăugați-o în amestecul de unt împreună cu oul și făina și amestecați până când aluatul începe să se unească și să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. Acoperiți cu un prosop și lăsați să stea până la dublarea volumului – aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Bateți împreună siropul ușor de corm, apa și vanilia până se combină. În unt mixer crema, zahăr și sare până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați amestecul de ou, făină și sirop de porumb și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. apăsați tortul în vasul de copt 9x13 și punctați cu topping folosind o spatulă pentru a netezi dacă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Coaceți până se rumenesc și setați, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Serviți presărat cu zahăr de cofetărie cu o ceașcă puternică de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista