Brunch De Duminică: Salată De Homar
Duminică Brunch: salata de homar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 191 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher și piper crăpat, cimbru, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Brunch De Duminică: Salată De Broccolini, Brunch De Duminică: Salată Cobb, și Brunch de duminică: salată de Kibbeh și castraveți.
Instrucțiuni
Alegeți prin homari îndepărtând carnea din scoici, asigurându-vă că nu rămâne cartilaj sau coajă în urmă.
Tăiați sau rupeți bucățile mari de homar în bucăți mari, de dimensiuni mușcate.
Așezați într-un castron mare și rezervați
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar, acoperiți porumbul cu ulei de măsline și grătiți până când miezurile încep să se încarce. Se lasă să se răcească, apoi se taie sâmburii de porumb și se pune într-un castron cu homar. Aruncați ușor homarul și porumbul cu ardei roșu, avocado și scallions.
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline, frunzele de cimbru, apoi condimentați după gust cu sare și piper.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de homar și se aruncă ușor pentru a se combina.
Serviți pe frunze de salată Bibb cu un pahar de vin spumant.