Brunch De Duminică: Salată Cobb
Duminică Brunch: Salata Cobb ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $3.46 pe portie. Acest fel principal are 599 calorii, 30g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de brânză, slănină, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Brunch De Duminică: Salată De Broccolini, Brunch De Duminică: Salată De Homar, și Brunch de duminică: salată de Kibbeh și castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul de sherry, uleiul de măsline și șalota. Condimentează după gust cu sare și piper.
Condimentează pieptul de pui cu sare și piper.
Încălziți o tigaie la foc mediu și stropiți cu ulei de măsline. Odată ce uleiul este sclipitor, adăugați pieptul de pui și gătiți până când afară este maro auriu, iar temperatura internă este de 160 [aprox.], se învecinează cu 8 minute.
Scoateți din tigaie și o dată suficient de rece pentru a manipula felia în cuburi.
Îmbrăcați frunzele de salată Bibb cu pansament și împărțiți între 4 boluri. Lucrând în jurul fiecărui castron aranjați pui gătit, roșii, brânză albastră mărunțită, slănină tocată și avocado deasupra salatei.
Așezați oul în sferturi în centrul fiecărei salate și stropiți pansament suplimentar peste fiecare.
Se servește cu pâine crustă și bere răcită.