Brunch De Duminică: Resturi De Biscuiți Cu Piure De Cartofi
Brunch de duminică: resturile de biscuiți cu piure de cartofi sunt un vegetarian garnitură. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 350 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă de la Serious Eats are 137 de fani. Dacă aveți la îndemână făină, ou, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brunch De Duminică: Crochete Rămase De Ziua Recunoștinței, Brunch de duminică: șuncă și biscuiți, și Brunch De Duminică: Prăjituri Cu Cartofi.
Instrucțiuni
Pre-căldură cuptor la 450 F.
Combinați făina universală, praful de copt, sarea și zahărul într-un castron mare și amestecați cu o furculiță pentru a combina.
Tăiați untul răcit în ingredientele uscate folosind un blender de patiserie sau două cuțite de unt până când untul este de mărimea unui bob de mazăre.
Adăugați piureul de cartofi în amestec și amestecați cu o furculiță până când cartofii sunt distribuiți uniform pe tot parcursul.
Faceți o fântână în centrul amestecului și adăugați ou bătut și zară. Folosind o lingură sau o furculiță de lemn, amestecați până se formează un aluat liber. Întoarceți-vă pe suprafața de lucru înmuiată și frământați până când aluatul se unește.
Pat aluatul într-un pătrat de 3/4 de inch grosime și se taie în 16 porțiuni de dimensiuni uniform.
Așezați pe foaia de copt căptușită sau unsă și coaceți 15-20 de minute până se rumenesc.