Brunch De Duminică: Quiche Pur Și Simplu Perfect

Brunch De Duminică: Quiche Pur Și Simplu Perfect
Brunch de duminică: Quiche pur și simplu Perfect ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 2321 calorii, 36g de proteine, și 140g de grăsime fiecare. Pentru $5.11 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, făină, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brunch de duminică: Quiche cu șuncă și spanac, Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii, și Duminică Brunch Straturi.

Instrucțiuni

1
Pregătiți coaja de plăcintă pentru umplere. Preîncălziți cuptorul la 375.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți 1 ou și făina în vasul unui mixer de stand sau al unui bol mare de amestecare și amestecați la viteză mare sau manual cu un tel până se omogenizează (am folosit un mixer portabil într-un castron mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se amestecă sau se amestecă restul de 4 ouă până se omogenizează. Într-un castron mediu, bateți CR aproximativ fra până când este perfect neted și apoi amestecați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă amestecul de ouă printr-o sită cu ochiuri fine ținută peste amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Bateți sarea, piperul și cimbru. (Puteți pregăti crema cu până la 4 zile înainte de coacere; acoperiți și refrigerați. Făina, cimbrul și piperul se vor așeza pe fundul recipientului de depozitare și s-ar putea lipi de el, așa că bateți bine înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă amestecul de ouă în coaja de patiserie. Se dă la cuptor și se coace 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și coaceți până când umplutura este doar setată, cu aproximativ 30 de minute mai mult (pentru mine au fost 40 de minute). Când este atins, Centrul quiche-ului ar trebui să se simtă ușor ferm, nu lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să se răcească pe o grătar timp de cel puțin 20 de minute pentru a permite cremă să se instaleze, astfel încât să se taie îngrijit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Se servește cald sau la temperatura camerei. Pentru a reîncălzi o quiche complet răcită, acoperiți cu folie și coaceți la 325 timp de aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Aluat De Tartă Cu Fulgi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
- două coji de tartă sau plăcintă de 9 sau 10 inci-
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
11
Se amestecă sarea în apă până se dizolvă. Tăiați untul în bucăți mici (1/2 până la 1 inch). Păstrez apa și untul la congelator timp de 20-30 de minute înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Scoateți blatul de pe procesor, presărați amestecul de făină-unt cu aproximativ jumătate din apa foarte rece, înlocuiți blatul și pulsați de câteva ori. Apoi adăugați restul de apă și pulsați până când aluatul începe să se unească într-o bilă, dar nu este complet neted. Ar trebui să mai poți vedea niște bucăți de unt. (Cred că este mai frecvent să turnați apa prin tubul de alimentare cu partea superioară în timp ce procesorul funcționează, dar această metodă mă conduce de obicei la supraprocesare și încă nu reușește să distribuie apa uniform.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Pe o suprafață ușor făinată, împărțiți aluatul în 2 bile egale și formați fiecare bilă într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați bine și răciți cel puțin 2 ore sau până la noapte. Mi-am înghețat din greșeală (în loc să-mi dau la frigider) aluatul timp de 2 ore înainte de rulare și mi s-a părut deosebit de ușor să lucrez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
14
Pe o suprafață ușor făinată sau între două bucăți de hârtie pergament, rulați aluatul răcit cu grosimea de 1/8 inch, rulând din centru spre margine în toate direcțiile. Lucrați cât de repede puteți și dați aluatului un sfert de tură la fiecare câteva lovituri pentru a descuraja lipirea. Transferați cu grijă aluatul într-un vas de plăcintă sau o tigaie, ușurându-l în partea inferioară și laterală și apoi apăsând ușor în poziție. Tăiați sau flaut exess aluat la jantă după cum doriți. Se răcește până se întărește la atingere, 30 de minute până la 1 oră (sau se înfășoară bine și se răcește peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
15
Preîncălziți cuptorul la 375. Tapetați coaja răcită cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți pentru plăcintă. Pentru o coajă complet coaptă, coaceți până când suprafața arată maro deschis, aproximativ 25 de minute (aruncați o privire sub hârtie pentru a verifica).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Scoateți din cuptor și îndepărtați greutățile de pergament și plăcintă. Întoarceți coaja la cuptor și coaceți până se rumenesc, încă aproximativ 5 minute. Se răcește complet pe rafturile de sârmă înainte de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista