Brunch de duminică: ouă verzi și șuncă

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Brunch de duminică: ouăle verzi și șunca ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, spanac cumpărat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă De Brunch De Duminică, Brunch De Duminică: Ouă Fellini, și Brunch de duminică: ouă coapte cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu mic; adăugați ceapa tocată și gătiți până abia începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Adăugați spanacul dezghețat, scurs și gătiți până se încălzește și se amestecă cu ceapă, aproximativ 3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Într-o tigaie separată, prăjiți șunca feliată până abia începe să se rumenească; se ia de pe foc și se menține cald.
Bateți ouăle cu lapte și adăugați la spanac, gătind la foc mediu mic, amestecând continuu, până când ouăle sunt doar setate, aproximativ 8 minute.
Serviți ouă verzi cu felii de șuncă și pâine prăjită.