Brunch de duminică: ouă inspirate de Brik

Brunch de duminică: ouă inspirate de Brik
Brunch de duminică: ouăle inspirate de Brik sunt un fără gluten felul principal. O porție conține 820 calorii, 85g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, ulei de măsline, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ouă De Brunch De Duminică, Brunch De Duminică: Ouă Fellini, și Brunch de duminică: ouă verzi și șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți semințele de chimen și jumătate din semințele de chimen într-o tigaie mică până se rumenesc și parfumate, aproximativ 3 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți-le într-un blender împreună cu ardeiul roșu, 2 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie (nu am avut niciunul și am folosit 1/2 lingură de oțet de vin roșu) și usturoi și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați sambal olek sau cayenne după gust și condimentați cu sare și piper. (Nu am avut sambal olek și am folosit în schimb 1/4 linguriță cayenne, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acest lucru a fost plăcut picant, dar nu ochi-udare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Puneți cartofii în cratiță cu apă rece pentru a acoperi. Se condimentează cu sare, se aduce la foc mic și se gătește până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit ascuțit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Scurgeți, lăsați să se răcească și tăiați cubulețe (puteți face acest lucru cu până la 2 zile înainte).
6
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați cartofii, chimenul rămas și turmericul (am folosit doar 1/4 linguriță de turmeric) și gătiți până când cartofii încep să se rumenească, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper după gust. Împingeți cartofii la marginea tigaiei și reduceți căldura la minim. Crăpați ouăle în tigaie, distanțând uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
TurmericTurmeric
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Presărați feta peste ouă și stropiți cu harissa. Acoperiți și gătiți până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
9
Între timp, periați pâinea plată cu ulei de măsline și încălziți-o pe grătar până se încălzește, întorcându-se o dată. Puneți câte o pâine plată pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă cu ouă și cartofi, se presară coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista