Brunch De Duminică: Gogoși De Tort Cu Lapte Glazurat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brunch-ul de duminică: gogoși de tort glazurate. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 13. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetărie, ulei de arahide, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 85 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși Cu Unt Glazurat Cu Arțar Cu Un Bol, Brunch De Duminică: Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Brunch De Duminică: Tort De Zahăr Cu Drojdie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună Zara, oul, gălbenușurile de ou și uleiul de struguri sau de canola. Cerneti 2 cani de faina intr-un alt bol (sau pur si simplu puneti-l in bol si pufati-l cu un tel).
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați restul de 1 3/4 căni de făină, zahărul granulat, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, sarea și coaja de lămâie.
Se amestecă la viteză mică pentru a combina.
Adăugați amestecul de zară și continuați să amestecați până când aluatul se reunește.
Scoateți vasul din mixer și folosiți ușor o spatulă pentru a plia în cele 2 căni de făină pe care le-ați pus deoparte. Aluatul va fi foarte lipicios.
Transferați aluatul pe o foaie de 12 x 14 inch de hârtie cerată sau pergament. Puneți o a doua foaie de hârtie deasupra și rulați aluatul între hârtie la o grosime ovală de 8 x 10 inch de 3/4 inch.
Puneți aluatul, încă între foile de hârtie, pe o foaie de copt și congelați până când este suficient de ferm pentru a tăia, aproximativ 30 de minute.
Luați aluatul din congelator și scoateți foaia superioară de hârtie. Pudrați aluatul cu făină și înlocuiți hârtia. Întoarceți aluatul și îndepărtați și aruncați foaia de hârtie de jos (care este acum deasupra). Acum aluatul este slăbit din hârtie și ar trebui să fie ușor de tăiat.
Înveliți ușor o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent sau frecați cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei de canola.
Tăiați gogoșile folosind un tăietor rotund de 3 inci cu făină.
Tăiați centrele de 1 inch (Am folosit un cuțit, deoarece nu am un tăietor atât de mic; aceasta a fost o durere în gât, dar am făcut treaba).
Transferați gogoșile pe foaia de copt pregătită. Rotiți din nou resturile și repetați pentru a face un total de 13 gogoși și 13 găuri. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi. (Dacă faceți aluat înainte, aduceți-l la temperatura camerei înainte de prăjire. De asemenea, am experimentat congelarea aluatului, învelit în pergament, în acest moment și dezghețarea completă înainte de prăjire; gogoșile rezultate au fost excelente, dar a fost foarte greu să scoateți aluatul dezghețat din hârtia pergament. Ar fi trebuit să transfer gogoșile congelate pe o foaie de copt unsă, acoperită cu folie de plastic și dezghețată la frigider.)
Chiar înainte de prăjire, pregătiți glazura amestecând împreună zahărul cofetarilor și 1/4 cană de apă fierbinte; folosiți un castron suficient de larg pentru a înmuia o gogoașă. Pregătiți o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a scurge gogoșile și așteptați vasul cu glazură lângă un raft așezat peste o foaie de copt (pentru a prinde picături).
Într-o tigaie mare cu față înaltă sau o oală largă (folosesc cuptorul meu olandez de 5 litri), încălziți 2 inci de ulei pe o flacără medie mare până când se înregistrează 375 km f pe o bomboană sau un termometru de prăjit. Prăjiți gogoșile 3 la un moment dat până se rumenesc, aproximativ 3 minute în total, întorcându-le cu grijă cu un skimmer de sârmă sau o lingură cu fante la jumătatea drumului. Am ajustat căldura pentru a menține temperatura între 365 și 375 când a amenințat că va urca peste 38
Folosiți skimmerul pentru a îndepărta gogoșile pe farfuria căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge o secundă și înmuiați imediat o parte a fiecărei gogoși în glazură.
Puneți gogoșile, glazura cu fața în sus, pe raft; lăsați să se stabilească până când glazura se stabilește, aproximativ 3 minute.
Prăjiți găurile de gogoși 1 minut pe lot.
Scurgeți, glazurați și lăsați să se stabilească.
Serviți gogoșile și găurile calde sau la temperatura camerei în ziua în care sunt prăjite.