Brunch De Duminică: Gogoși De Tort Cu Lapte Glazurat

Brunch De Duminică: Gogoși De Tort Cu Lapte Glazurat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brunch-ul de duminică: gogoși de tort glazurate. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 13. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetărie, ulei de arahide, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 85 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși Cu Unt Glazurat Cu Arțar Cu Un Bol, Brunch De Duminică: Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Brunch De Duminică: Tort De Zahăr Cu Drojdie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună Zara, oul, gălbenușurile de ou și uleiul de struguri sau de canola. Cerneti 2 cani de faina intr-un alt bol (sau pur si simplu puneti-l in bol si pufati-l cu un tel).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați restul de 1 3/4 căni de făină, zahărul granulat, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, sarea și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă la viteză mică pentru a combina.
4
Adăugați amestecul de zară și continuați să amestecați până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Scoateți vasul din mixer și folosiți ușor o spatulă pentru a plia în cele 2 căni de făină pe care le-ați pus deoparte. Aluatul va fi foarte lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Transferați aluatul pe o foaie de 12 x 14 inch de hârtie cerată sau pergament. Puneți o a doua foaie de hârtie deasupra și rulați aluatul între hârtie la o grosime ovală de 8 x 10 inch de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
7
Puneți aluatul, încă între foile de hârtie, pe o foaie de copt și congelați până când este suficient de ferm pentru a tăia, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Luați aluatul din congelator și scoateți foaia superioară de hârtie. Pudrați aluatul cu făină și înlocuiți hârtia. Întoarceți aluatul și îndepărtați și aruncați foaia de hârtie de jos (care este acum deasupra). Acum aluatul este slăbit din hârtie și ar trebui să fie ușor de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
9
Înveliți ușor o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent sau frecați cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Tăiați gogoșile folosind un tăietor rotund de 3 inci cu făină.
11
Tăiați centrele de 1 inch (Am folosit un cuțit, deoarece nu am un tăietor atât de mic; aceasta a fost o durere în gât, dar am făcut treaba).
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Transferați gogoșile pe foaia de copt pregătită. Rotiți din nou resturile și repetați pentru a face un total de 13 gogoși și 13 găuri. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi. (Dacă faceți aluat înainte, aduceți-l la temperatura camerei înainte de prăjire. De asemenea, am experimentat congelarea aluatului, învelit în pergament, în acest moment și dezghețarea completă înainte de prăjire; gogoșile rezultate au fost excelente, dar a fost foarte greu să scoateți aluatul dezghețat din hârtia pergament. Ar fi trebuit să transfer gogoșile congelate pe o foaie de copt unsă, acoperită cu folie de plastic și dezghețată la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Chiar înainte de prăjire, pregătiți glazura amestecând împreună zahărul cofetarilor și 1/4 cană de apă fierbinte; folosiți un castron suficient de larg pentru a înmuia o gogoașă. Pregătiți o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a scurge gogoșile și așteptați vasul cu glazură lângă un raft așezat peste o foaie de copt (pentru a prinde picături).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Într-o tigaie mare cu față înaltă sau o oală largă (folosesc cuptorul meu olandez de 5 litri), încălziți 2 inci de ulei pe o flacără medie mare până când se înregistrează 375 km f pe o bomboană sau un termometru de prăjit. Prăjiți gogoșile 3 la un moment dat până se rumenesc, aproximativ 3 minute în total, întorcându-le cu grijă cu un skimmer de sârmă sau o lingură cu fante la jumătatea drumului. Am ajustat căldura pentru a menține temperatura între 365 și 375 când a amenințat că va urca peste 38
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
SkimmerSkimmer
15
Folosiți skimmerul pentru a îndepărta gogoșile pe farfuria căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge o secundă și înmuiați imediat o parte a fiecărei gogoși în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
SkimmerSkimmer
16
Puneți gogoșile, glazura cu fața în sus, pe raft; lăsați să se stabilească până când glazura se stabilește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
17
Prăjiți găurile de gogoși 1 minut pe lot.
18
Scurgeți, glazurați și lăsați să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
19
Serviți gogoșile și găurile calde sau la temperatura camerei în ziua în care sunt prăjite.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții13
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista